“Bizim için tüm canlılar değerli”

İlçemizde sokaklarda yaşayan hayvanlara karşı aralıksız çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Sungurlu Belediye Başkanlığı olarak ilçemiz sınırları içeresinde yaşayan tüm hemşerilerimizi önemsediğimiz gibi tüm can dostlarımızı da önemsiyor ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.Ekiplerimiz düzenli olarak ilçemizin farklı noktalarında hayvanları beslerken, hasta ve bakıma muhtaç yavrularla yakından ilgileniyor. Dün akşam saatlerinde gelen bir ihbarla annesiz yavru köpekler bakım altına alınırken, aç kalan sokak köpekleri ise ekiplerimiz tarafından besleniyor. Hemşerimiz İmran Evliyaoğlu ise, sokak hayvanlarının beslenmesine sürekli olarak destek sağlayarak iyi niyetiyle birçok iş insanımıza örnek oluyor. Ekiplerimiz ile sürekli iletişimde olan İmran Bey, sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarının karşılanması için şahsi çaba gösteriyor. Kendisine göstermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılığı için çok teşekkür ederiz.

Önceki Yüzbaşı Güncan’dan Başkan Şahiner’e Nezaket Ziyareti